Teknoloji

Yurtdışındaki Nokia N8, E7, E6, C7 ve C6-01’lere Nokia Belle güncellemesi 8 Şubatta gelebilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nokia’nın Nokia N8, E7, X7, E6 ve C6-01 gibi şu anda Symbian Anna ile çalışan akıllı telefonları için Nokia Belle güncellemesini yakın zamanda sunmasını bekliyorduk. Nokia Vietnam kolunun web sitesi üzerinden yayınladığı, ancak daha sonra geri çektiği sayfa sayesinde bu güncellemenin 8 Şubatta gelebileceği bilgisini elde etmiş olduk. Her ne kadar Nokia Vietnam bu sayfayı kaldırmış olsa da, Google’ın önbelleği bu sayfayı çoktan kayda geçirdi bile.

Nokia Belle güncellemesiyle birlikte Nokia’nın Symbian akıllı telefonu yepyeni bir kullanıcı deneyimine kavuştu. Android’in kullanıcı deneyimini hatırlatan bir arayüze sahip olan Belle ile birlikte Nokia’nın telefonlarının daha keyifli bir kullanıma kavuşacağını söyleyebiliriz. Her ne kadar Belle güncellemesi 8 Şubatta yurtdışında çıksa da, bu durum onun Türkiye’ye de aynı zamanda geleceği anlamına gelmiyor. Hatırlayacak olursanız, Symbian Anna’nın Nokia N8, E7, C7 ve C6-01’e gelişi yurtdışından yaklaşık bir ay sonra gerçekleşmişti. Benzer bir durum Nokia Belle için de geçerli olabilir.

Nokia Belle ile ilgili daha fazla detayı bu ayın başlarında gerçekleştirdiğimiz detaylı Nokia 701 incelemesinde bulabilirsiniz.

İlgili – Nokia Vietnam (Google Önbellek)

İLGİLİ HABERLER