Teknoloji

Xiaomi Pad 6 ve Pad 6 Pro’nun pil ve şarj kapasiteleri ortaya çıktı

xiaomi pad 6

Xiaomi Pad 6 ve Pad 6 Pro, 18 Nisan’da Xiaomi 13 Ultra ile birlikte gözler önüne çıkacak. Tanıtım için bekleyiş devam ederken, tabletlerle ilgili yeni bilgiler de sızıyor. Bu bilgilerin en yenisi, Pad 6 ve Pad 6 Pro’nun pil ve şarj kapasitelerini gözler önüne seriyor.

Buna göre, Pad 6 Pro 67W kablolu şarj desteğine sahip 8600 mAh kapasiteli pille kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu tabletin selefi Xiaomi Pad 5 Pro’da da aynı özelliklere sahip bir pil mevcut. Standart Pad 6’da ise 33W şarj destekli 8840 mAh pil kullanıcıları bekliyor.

Pad 6’nın Qualcomm Snapdragon 870, Pad 6 Pro’nun ise Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle geleceği daha önce açıklanmıştı. Pad 6’nın 11 inç 120 Hz LCD ekrana sahip olması, Pad 6 Pro’nun ise AMOLED bir panelle kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Pad 6 Pro’nun 50 megapiksel ana kamera taşıdığı da bilinenler arasında yer alıyor.

Xiaomi Pad 6 Pro Çin dışında satılmayacak

Xiaomi Pad 6 Pro’nun Çin dışında satılması beklenmiyor. Pad 6’nın ise uluslararası pazarda da kullanıcılarla buluşması bekleniyor. Tüm detayları öğrenmek için 18 Nisan’a kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER