Teknoloji

Xiaomi Mi 11 Pro için sürpriz ikinci ekran sızıntısı

xiaomi mi 11 ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra’nın arka kamera sisteminin yanında ikinci bir ekranın bulunacağına dair sızıntılar daha önce ortaya çıkmıştı. Görünen o ki, Xiaomi Mi 11 Pro da bu ekranla gelecek. Mi 11 Pro’nun kamera adasına ait olduğu belirtilen fotoğraf, Mi 11 Ultra’nınkine benzer bir tasarımı gösteriyor.

Bu kamera adasının sol üst köşesinde iki lens bulunuyor. İkinci ekran ise adanın sağında yer alıyor. Eğer kameranın zamanlayıcısı çalıştırılırsa küçük ekranda bir geri sayım sayacı görülecek. Söz konusu ekranın başka işlevleri de olacak. Bu ekranın arka kamerayla selfie çekerken kullanılıp kullanılmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Mi 11 Ultra ve Mi 11 Pro’da Samsung’un büyük GN2 sensörünün bulunması bekleniyor. Bu 1/1.12″ büyüklüğündeki devasa sensörde ise 50 milyon 1.4 µm pikseli yer alıyor. Sensör, yeni nesil düşük ışık performansı için dördü bir arada birleştirme teknolojisini de destekliyor. Periskop lenste ise 120x dijital zum mevcut.

xiaomi mi 11 proMi 11 Ultra ve Pro’nun aynı ekranı taşıması da beklentiler arasında yer alıyor. 6.81 inç büyüklüğündeki AMOLED ekran standart Mi 11’de de mevcut. 1440p+ çözünürlüklü ekranın yenileme hızının 120 Hz, dokunuş örnekleme hızının ise 480 Hz olacağı belirtiliyor. Snapdragon 888 işlemci de üç telefonun ortak noktaları arasında sayılıyor.

İddialara göre, Xiaomi Mi 11 Pro 66W şarj desteğiyle gelecek. Bu hız standart versiyondakinden yüksek olsa da, Mi 11 Ultra’nın 120W olması beklenen şarj hızının altında kalıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER