Teknoloji

Microsoft’tan yeni Terminatör filmine özel Xbox One X

xbox one x terminator

Terminatör serisinin altıncı filmi Terminator: Dark Fate (Terminatör: Kara Kader) geçtiğimiz hafta içinde vizyona girmişti. Microsoft, merakla beklenen filmin vizyona girişini kutlamak için Dark Fate temalı özel bir Xbox One X hazırladı.

Sınırlı sayıda üretilen özel konsolun üstünde yeni Rev-9 Terminatör’ün kafatasının bir modeli bulunuyor. Konsol çalıştırıldığında Terminatör’ün şeytani gözü de kırmızı rengiyle parlıyor.

Microsoft, 15 Kasım’a kadar oyunculara bu özel üretim konsollardan birini kazanma fırsatını veriyor. Konsolla birlikte oyunculara Gears 5’in bir kopyası ve yeni Terminatör filmi için hazırlanan indirilebilir Gears 5 içerikleri sunuluyor.

Microsoft özel Xbox One X için çekiliş yapacak

Microsoft’un Terminatör yarışmasının ilk bakışta görünenden daha bonkör olduğunu da söylemek gerekiyor. Şirket, yarışmayı kazananlara Xbox One X’in standart versiyonunu da hediye edecek. Konsollarla birlikte oyunculara Gears 5 Ultimate Edition ve iki adet Terminator: Dark Fate karakter paketi verilecek.

Çekilişe katılmak için yapılması gerekenler ise oldukça basit. Microsoft’un Xbox hesabı tarafından paylaşılan bu tweet’i beğendikten ve retweet ettikten sonra #DarkFateXGears5Sweepstakes ve #TerminatorDarkFate etiketlerini de kullanarak “İnsanlık mı yoksa Makineler mi kazanır?” sorusuna yanıt vermek, yarışmaya katılmak için yeterli olacak. Yarışmaya katılmak için Xbox Live hizmetinin sunulduğu ülkelerden birinde yaşamak ve 18 yaşında ya da üstünde olmak gerekiyor. Türkiye’den de yarışmaya katılmanın mümkün olduğunu belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER