Teknoloji

Windows 11’in en son ön izleme sürümünde Teams entegrasyonu görüldü

windows 11 teams çıkış tarihi

Microsoft, haziran ayında Windows 11’i duyurduğunda, Microsoft Teams’in doğrudan işletim sistemine entegre edileceğini ve yeni bir Sohbet penceresi aracılığıyla diğer kişilerle bağlantı kurabileceğinizi açıklamıştı.

Yeni işletim sisteminin ilk önizlemesi bu yeni işlevselliğe sahip değildi, ancak Microsoft salı gününden itibaren Windows Insiders için yayınladığı en yeni Windows 11 önizlemesiyle bu entegrasyonu sınırlı bir şekilde sunmaya başlıyor.

Microsoft’tan Brandon LeBlanc konuyla ilgili olarak yayınlanan bir blog yazısında, vaat edilen tüm özelliklerin zaman içinde kullanıma sunulacağını söyledi. “Bu ilk aşamada, oturum açabilecek, kişi ekleyebilecek ve bireysel ve grup sohbetleri aracılığıyla bağlanabileceksiniz.” dedi. “Önümüzdeki haftalarda sesli ve görüntülü arama, toplantı, ekran paylaşımı ve diğer özellikleri etkinleştireceğiz.” Ayrıca Sohbet simgesinin önce Insider’ların bir “alt kümesine” yayılacağını da kaydetti. Başlamak için görev çubuğundaki Sohbet simgesine tıklayın ve Microsoft hesabınızla oturum açın.

Windows 11 yepyeni bir tasarım, ortalanmış bir Başlat menüsü, Android uygulamalarını çalıştırma özelliği ve daha fazlasını getiriyor. Şirket, Windows 11 çıkış tarihi için net bir ayrıntı vermedi, ancak çeşitli işaretler ekim ayını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER