Teknoloji

Windows 11 ön izleme sürümü nasıl yüklenir?

windows 11
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Windows 11 birçok yeni özellik ile birlikte duyuruldu. Eğer bir Windows tutkunuysanız, yenilikleri bir an önce test etmek için sabırsızlanıyor olmalısınız. Geçen hafta internete düşen sızmış versiyonu değil de, Microsoft’un dağıtıma sunduğu gerçek bir versiyonu denemek istiyorsanız, bunun için gelecek haftaya kadar beklemelisiniz. Microsoft gelecek hafta Windows Insider Programı ile birlikte Windows 11’in erken aşamadaki ön izleme sürümlerinden birini paylaşacak.

Windows 11’in erken sürümlerini sürekli şekilde yüklemek ve gelişmeleri takip etmek isterseniz, o hâlde Windows Insider programına buradan katılabilirsiniz; Register (Kaydol) düğmesini tıklamanız yeterlidir, daha sonra Microsoft hesabınızla oturum açın. Ancak beta niteliğindeki erken sürümleri her zaman kullandığınız ana bilgisayarınıza yüklememenizi tavsiye ederiz.

windows insider

Mevcut Windows 10 bilgisayarınızın Windows 11’e ücretsiz yükseltme için uygun olup olmadığını, PC Health Check uygulaması ile görebilirsiniz. Bunu indirmek için Windows.com‘a gidebilirsiniz.

Eğer kararlı sürüme kadar eklemek isterseniz Microsoft, Windows 11’e ücretsiz yükseltmenin bu yıl sonunda sezonunda başlayacağını belirtiyor. Güncellemeye uygun Windows 10 bilgisayarlarda dağıtım başlayacak.

İLGİLİ HABERLER