Teknoloji

Windows 11 ile gelecek yeni duvar kağıtları görüldü

windows 11 duvar kağıtları

Windows 11 ile ilgili detaylar dün sızmıştı. Bu sayede Microsoft’un bir sonraki büyük Windows sürümü için planladığı bazı kullanıcı arayüzü değişikliklerine daha yakından bir bakma imkanı elde ettik. Ayrıca sızıntı, Windows 11 ile gelecek yeni duvar kağıtları hakkında da bilgi veriyor. Microsoft’un Windows 11 için varsayılan duvar kağıdının ne olacağını ve işletim sistemiyle birlikte gelen yeni duvar kağıtları koleksiyonunu da ortaya çıkarıyor. Bunlar Microsoft’un şimdiye kadarki en iyi Windows duvar kağıtları olacak gibi görünüyor.

Varsayılan temel duvar kağıdı, buruşuk bir kumaş parçası gibi görünen desenin açık ve koyu mod sürümlerini içeriyor. Windows 10’da varsayılan olarak kullanılan Windows logosu veya Windows 8’deki iki papatya çiçeğine göre büyük bir değişiklik yolda gibi görünüyor.

Diğer Windows 11 duvar kağıtları

Ayrıca Microsoft, Windows 11’e başka duvar kağıtları koleksiyonu da ekliyor. “Captured Motion” seti daha renkli bir seçenek sunarken “Flow” koleksiyonu varsayılanı daha incelikli bir şekilde ele alıyor. “Glow”, Windows 11 arka planını aydınlatan dört renkli küreden oluşan bir set iken “Sunrise” koleksiyonu, Windows 11 UI çalışması için Sun Valley kod adına açık bir selam niteliğini taşıyor.

Bu, Windows 11’in erken ve tamamlanmamış bir sürümü olduğundan, bu görüntülerden kaçının son sürümde yer alacağı henüz belli değil. Yine de bunlar, Windows 10’da bulunan çiçeklerden ve manzaralı arka planlardan daha iyi görünüyor ve Windows 11’deki genel kullanıcı arayüzü değişikliklerine de uyum gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER