Eğlence

Westworld 4. sezon bölümleri için onay geldi

westworld 4. sezon

Westworld için dördüncü sezon onayı geldi. HBO konuyla ilgili resmi açıklamayı dün gerçekleştirdi. Böylelikle çileden çıkartacak derecede karmaşık olan bilim kurgu ve Western serisi bir başka sezon daha izleyicilerini kafa karıştırmaya ve aynı zamanda büyülemeye devam edecek.

Üçüncü sezon dizi için yeniden doğuş niteliğini taşıyor. Hikâye Westworld eğlence parkının dışına, gerçek dünyaya taşındı. Evan Rachel Woods’un canlandırdığı Dolores karakterinin başında olduğu bir grup robot insan ırkının sonunu getirerek kendi varlıklarını garanti altına almaya çalışıyor.

Dizinin önceki iki sezona nazaran yeni bir hikâyeyle dönüş yapmasına rağmen, üçüncü sezon reytingleri önceki iki sezona kıyasla düştü ve izleyiciler bu senenin ilk bölümünü geçen sezonun ilk bölümüne göre yüzde 57 oranla daha az izledi.

Her ne olursa olsun, Westworld HBO’nun en popüler dizilerinden bir tanesi. Yeteri kadar popüler ki, izlenme oranları düşse bile dördüncü sezonu garantilemeyi başarıyor. Westworld 4. sezon bölümlerinin ne zaman başlayacağı hakkında bilgi verilmedi. Ancak geçen sezonların yayın tarihlerini de dikkate alırsak, en iyi tahminle 2022 yılında yayına gireceğini söyleyebiliriz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER