Teknoloji

Vivo NEX 3’ün çizimlerini ve şelale biçimli kavisli ekranını gösterdi

vivo nex 3

Vivo gelecek nesil NEX akıllı telefonuyla ilgili heyecanı yükseltmeye başladı. Geçen ayki aşırı derecede kavisli cam panellerin fotoğraflarının sızmasının ardından, NEX ürün yöneticisi Li Xiang, Weibo hesabında camın kendisinin fotoğrafını paylaştı. Onun ardından da yeni cihazın çizimleri geldi.

Çizimler Vivo’nun, camın kenarlarının 90 dereceye yakın kavisini tanımlamak için şelale benzetmesini kullandığını da gösteriyor. Benzer bir prototip cihazı geçen ay kardeş şirketi Oppo’dan da görmüştük.

Yeni NEX telefonunun arka panelinin dairesel çıkıntısı üç adet kameraya ev sahipliği yapıyor. Bu çıkıntıda da saat tasarımından esinlenilmiş gibi görünüyor.

vivo nex 3

Vivo NEX ile devrim niteliğinde tasarımlar sunuyor

Vivo’nun ilk NEX telefonu bir akıllı telefonda pop-up selfie kamerayı gördüğümüz ilk telefon olmuştu. Aynı zamanda ekran içi parmak izi okuyucusunu barındıran ilk cihazdı. İkinci NEX tasarımı olan Dual Display Edition ise teknik açıdan etkileyici olsa bile, kullanışlılık açısından biraz garip bir cihazdı.

Uzun zamandır yeni bir NEX cihazı görmedik. Vivo’dan da beklentiler iyice artmaya başladı. Görünüşe göre, çok yakında yine eşsiz tasarıma sahip bir cihazla karşılacağız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER