FırsatlarManşetler

Üstün kamera telefonu Huawei P40 Pro indirimi için son günler

Huawei P40 Pro İncelemesi
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Yeni yılda en unutulmaz anları üstün bir kamera telefonu ile ölümsüzleştirmek isteyenler için Huawei P40 Pro indirimli olarak satılıyor. Bir süredir 9999 TL fiyat etiketiyle Huawei Online Mağaza üzerinden satılan bu akıllı telefon için indirim son günlerine yaklaşıyor. Normal fiyatı 11999 TL olan ürünü birkaç gün daha indirimli olarak satın alabilirsiniz. Eğer henüz karar vermediyseniz, acele etmenizde fayda var.

Huawei P40 Pro, sadece kamera sistemiyle değil, tasarımı, ekranı ve pil performansı gibi unsurlarıyla da göz dolduruyor. Metal ve cam birleşimi şık bir tasarımla gelen bu telefonda 6.58 inç, 1200 x 2640 piksel OLED ekrana sahip. Ekranın üst kısmında bulunan kamera deliği ise 32 megapiksel selfie kamerası ve üç boyutlu Uçuş Süresi kamerası içeriyor. Arkada ise 50 megapiksel, f/1.9 ana kamera, 12 megapiksel, f/3.4 periskop telefoto kamera, 40 megapiksel, f/1.8 ultra geniş açılı kamera ve Uçuş Süresi kamerası var. Bu kamera sistemiyle her türlü ışık koşulunda parlak ve canlı fotoğraflar çekebilirsiniz. 4K video kaydı da mevcut.

Huawei P40 Pro İncelemesi

Huawei P40 Pro

9.999,00 TL11.999,00 TL

HUAWEI ONLINE MAĞAZA’DAN SATIN AL

Kirin 990 işlemciyle gelen telefonun 8 GB RAM, 256 GB dahili hafıza gibi teknik özellikleri var. 4200 mAh kapasiteli pili de bir günü rahatlıkla çıkaracak bir çalışma ömrünü sunuyor. EMUI 11 güncellemesini almaya başlayan telefonlardan biri olan Huawei P40 Pro’da sizi Google’sız bir Android deneyimi bekliyor. Google Play Store ve Google uygulamaları yok. Ancak Huawei AppGallery ve Petal Search aradığınız uygulamaları bulma konusunda size fazlasıyla yardımcı olacaktır.

Huawei P40 Pro birkaç ay sonra bir yaşını dolduran bir telefon olacak. Ancak sahip olduğu özellikleri ve indirimli fiyatıyla iyi bir fiyat-performans dengesi yakalıyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER