Teknoloji

Turkcell Superonline yeni limitsiz fiber internet paketlerini açıkladı

turkcell superonline

1 Ocak’tan itibaren AKK, yani Adil Kullanım Kotası kalkıyor. İnternet servis sağlayıcıları da yeni dönemde abonelik başlatacak olan müşterileri için sunacakları tarifeleri şekillendiriyor. Daha önce Türk Telekom’un sunduğu tarifeler ortaya çıkmıştı. Bugün de Turkcell Superonline, Turkcell Fiber Limitsiz İnternete Giriş Kampanyası, Turkcell Fiber Platin Paketler Kampanyası ve Turkcell Fiber Süper Paket Kampanyası olarak adlandırdığı üç yeni kampanya başlattı. Bu kampanyalar kapsamında müşterilere 15, 25, 35, 50 ve 100 Mbps’lik hızlarda, limitsiz ve kotasız fiber internet bağlantı imkanı sunuluyor.

Aslında Turkcell, geçen yıl AKK ile ilgili düzenleme yapıldığında limitsiz ve kotasız internet bağlantı paketlerini sunmaya başlamıştı. Bu yeni paketler, eski paketlere göre ufak tefek düzenlemeler içeriyor. 25 Mbps hızın sunulduğu paket, diğerlerinden ayrılmış, Süper Paket olarak tek bir hız seçeneğiyle sunuluyor.

Turkcell Fiber Limitsiz İnternete Giriş kampanyası kapsamında müşteriler 12 ay taahhütle, ayda 79,90 TL ödeyerek limitsiz ve kotasız fiber internet bağlantısından yararlanabiliyor.

Turkcell Fiber Süper Paket Kampanyası kapsamında müşteriler 12 ay taahhütle, ayda 89,90 TL ödeyerek limitsiz ve kotasız internet bağlantısına sahip olabiliyor. Bu paketi seçenlere Turkcell Platinum ayrıcalıklarının da sunulduğu belirtiliyor.

Diğer hızlar ise Turkcell Fiber Platin Paketler Kampanyası altında sunuluyor. Müşteriler 12 ay taahhüt karşılığında, ayda 99,90 TL’lik ödemeyle 35 Mbps limitsiz fiber internet bağlantısı elde edebiliyor. 50 Mbps için 129,90 TL, 100 Mbps için de 199,90 TL ücret talep ediliyor. Bu kampanya altındaki paketlerden bir tanesini seçenlere Turkcell Platinum ayrıcalıklarının sunulduğu belirtiliyor.

Bu arada Turkcell, bu kampanyalardan herhangi birini seçen müşterilere ilk ayda 100 Mbps bağlantı hızı da sağlıyor. Turkcell’in bu paketleri hem bireysel hem de kurumsal müşterilere, aynı fiyatlardan sunuyor.

İLGİLİ HABERLER