Eğlence

The Walking Dead’den yeni bir dizi daha çıkıyor

the walking dead

The Walking Dead‘in reytingleri bu sezon oldukça düşük durumda. Ancak bu durum, zombi kıyametinin ardından hayatta kalanların maceralarının anlatıldığı yeni dizilerin çekilmesi için engel teşkil etmiyor. AMC, henüz ismi belirlenmeyen üçüncü bir The Walking Dead projesi üzerinde çalışıyor. Bu projede zombilerle büyüyen iki genç kadının hikayesi anlatılacak. Dizinin ilk 10 bölümü önümüzdeki yaz Virginia’da çekilecek ve 2020’de yayınlanacak.

The Variety‘ye konuşan AMC yöneticisi Sarah Bennett, The Walking Dead’in temeldeki canlılığına inandıklarını belirtti. Bennett, dizinin kendileri için muhteşem bir nimet olduğunun da altını çizdi. AMC yöneticisi başka kanal ve platformların da böyle bir işe sahip olmak için can attıklarını sözlerine ekledi. Barnett, orijinal hikayede ve Fear the Walking Dead’de genç kadın karakterler sevildiği için yeni maceranın merkezine kadınları koyduklarını belirtti.

Yeni projenin altında The Walking Dead’in içerik şefi olarak görev yapan Scott Gimple ve uzun süredir dizide yazar ve yapımcı olarak çalışan Matt Negrete’in imzası bulunuyor. Scott Gimple, kitlelere The Walking Dead evreninde yeni bir boyutu göstereceklerini belirtti. Serinin çıkış noktası olan çizgi romanın yaratıcısı Robert Kirkman’ın projeye dahil olup olmayacağı ise bilinmiyor.

Hikayenin detayları şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak dizide zombi istilası sırasında reşit olan iki genç kadının gördükleri kötülüğe karşı direnmeleri ve yeri gelince bazı hareketlere aynı dilde karşılık vermelerinin, karakterlerinin iyi ve kötü biçimde şekillenmesinin anlatılacağı ifade edildi.

The Walking Dead hayranlarıyla dizi arasındaki ilişkinin ateşi giderek sönse de, AMC’nin altın yumurtlayan tavuğu kullanmayı sürdürmekten vazgeçmeyeceği görülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER