Manşetler

Teknoblog’dan BlackBerry DevCon Europe 2012 için özel fırsat

RIM’in farklı kıtalardaki BlackBerry yazılım geliştiricilerine hitap eden geliştirici konferansları BlackBerry DevCon’un üçüncü ayağı Avrupa’da yapılacak. 7-8 Şubat 2012 tarihlerinde Amsterdam’da düzenlenecek olan BlackBerry DevCon Europe 2012’de yazılım geliştiriciler Kanadalı mobil üreticinin yeni nesil uygulama geliştirme platformu BlackBerry 10 ile ilk tanışanlardan olma fırsatı yakalayacak.

BlackBerry platformunda uygulama geliştirenler veya geliştirmeyi düşünenler için gerekli olan her şeyi öğrenme fırsatı sunacak olan BlackBerry DevCon Europe 2012’in tüm katılımcılarına BlackBerry PlayBook tablet de ücretsiz hediye edilecek. Teknoblog olarak biz de BlackBerry DevCon Europe 2012’ye katılmayı planlayan yazılım geliştiricisi takipçilerimize özel bir fırsat sunuyor. Yazının devamında bulacağınız özel kodu kullanarak 24 Aralık 2011 tarihine kadar kayıt yaptırdığınız takdirde yüzde 50 indirim fırsatından yararlanmış olacaksınız.

BlackBerry DevCon Europe 2012 Özel İndirim Kodu

DBRM08

Yukarıdaki özel indirim kodunu BlackBerry DevCon Europe 2011 kayıt sayfasında, işleme başlamadan önce istenen kayıt kodu alanına girebiliriz. Bunun ardından kayıt adımlarını tamamlayarak BlackBerry DevCon Europe 2012 etkinliğine yüzde 50 indirimli katılabilirsiniz. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi söz konusu özel indirim kodu 24 Aralık 2011 tarihine kadar geçerlidir. Etkinlikle ilgili ayrıntıları aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz.

BlackBerry DevCon Europe 7-8 Şubat 2012 tarihlerinde Amsterdam RAI Convention Centre’da gerçekleştirilecek.

İlgili – BlackBerry DevCon Europe 2012

İLGİLİ HABERLER