Teknoloji

Surface Pro 8 ile ilgili 120 Hz ekran ve Thunderbolt sızıntısı

microsoft surface pro 8
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft, önümüzdeki hafta yeni bir Surface Pro 8 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni ortaya çıkan bir sızıntı, bu tanıtımda tam olarak ne bekleneceğini ortaya çıkarmış gibi görünüyor.

Twitter hesabı @Shadow_Leak Surface Pro 8’in bir perakende satış listesinden alınan fotoğrafını yayınladı. Bu hesap, Surface Pro 8’in dar ekran çerçeveli yeni bir 13 inç 120Hz ekranla geleceğini ve iki Thunderbolt bağlantı noktasına sahip olacağını iddia ediyor.

Geçen hafta çıkan başka bir haberde Surface Pro 8’in USB-C ve Thunderbolt için USB-A bağlantı noktaları kaldırılmış şekilde geleceği bildirilmişti. Ayrıca Microsoft’un Surface Pro serisi için 120Hz ekranları test ettiğine dair haberler çıkmıştı. Sızan görüntü ve teknik özellikler de, Microsoft’un planlarına aşina olan kaynaklardan duyulanlarla örtüşüyor.

Ayrıca sızıntıya göre Microsoft, Surface Pro 8’de çıkarılabilir SSD’lere geçiş yapacak. Bu da onun Surface Laptop 4, Surface Pro X ve yalnızca işletmelere yönelik olan Surface Pro 7 Plus ile aynı seviyede olacağını gösteriyor. Böylelikle işletmelerin diskleri değiştirmesini kolaylaştıracaktır.

Microsoft, 22 Eylül’de Surface odaklı donanım etkinliği düzenliyor. Şirketin bu etkinlikte Surface Pro 8, Surface Go 3, yeni tasarlanmış Surface Book 4, güncellenmiş Surface Pro X gibi ürünleri tanıtmasını bekliyoruz. Ayrıca Android ile çalışan çift ekranlı telefonu Surface Duo’nun takipçisi olacak model de bekleniyor. Etkinlik 22 Eylül Çarşamba günü Türkiye saatiyle 18.00’de başlayacak. Detaylar en hızlı biçimde Teknoblog’da yer alacak.

İLGİLİ HABERLER