Teknoloji

Surface Laptop 4’ün izi şimdi de destek sayfalarında görüldü

surface laptop 4

Microsoft’un henüz resmiyet kazanmayan Surface Laptop 4 için hazırladığı iki yeni destek sayfası ortaya çıktı. Bu sayfalardan biri, dizüstü bilgisayarın AMD işlemcili versiyonu için hazırlanan bir “yer tutucu” niteliği taşıyor. Diğer sayfa Surface Laptop 4’ün Intel işlemcili versiyonu için hazırlanmış.

Her iki sayfa da ünlü duyumcu WalkingCat tarafından ortaya çıkarıldı. Daha önce de doğru sızıntılar paylaşan WalkingCat, yeni dizüstü bilgisayarın önümüzdeki hafta tanıtılabileceğini belirtti.

Microsoft’un destek sayfası dizüstü bilgisayarla ilgili olarak fazla detay barındırmıyor. Ancak Surface Laptop 4’ün özellikleri daha önce ortaya çıkan bir sızıntıyla görülmüştü. Dizüstü bilgisayarda kullanılacak AMD işlemcilerin Ryzen 5 4680U ve Ryzen 7 4980U olacağı belirtilirken, Intel tarafındaki tercihin ise Core 15-1145G7 ve Core i7-1185G7 Intel işlemciler olacağı görülmüştü.

microsoft surface laptop 4Surface Laptop 4, tasarım ve genel teknik özellikleri itibarıyla selefleriyle aynı çizgide duracak gibi görünüyor. 13.5 ve 15 inç ekran seçenekleri olacağı söylenen bilgisayarda maksimum RAM kapasitesinin 32 GB, depolama alanı seçeneğinin 1 TB olması bekleniyor. Ekranların 3:2 görüntü oranının değişmeyeceği de beklentiler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER