Eğlence

Spotify konser bileti satmak için testlere başladı

spotify abone sayısı

Spotify konser bileti satma konusunda harekete geçmiş gibi görünüyor. Şirket kullanıcılarının sevdikleri müzisyenlerin konser biletlerini satmak için testlere başladı.

Bu doğrultuda “Spotify Tickets” isimli bir internet sitesi kuran şirket, ABD’de bazı konserler için bilet satıyor. Spotify’ın konserleri için bilet sattığı isimler arasında Crows ve Annie DiRusso gibi isimler yer alıyor.

Spotify şimdiye kadar Ticketmaster ve Eventbrite gibi platformlarda biletleri satılan konserleri listeliyordu. Bu listeler müzisyenlerin hayranları için bir bilgilendirme niteliği taşıyordu. Yeni internet sitesi ise Spotify için doğrudan bir gelir kaynağı olabilir.

Konuyla ilgili olarak Spotify’dan The Hollywood Reporter sitesine gönderilen açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Spotify olarak kullanıcı deneyimimizi geliştirmek için düzenli olarak yeni ürünleri ve fikirleri test ediyoruz. Bunlardan bazıları geniş ölçekli kullanıcı deneyimimizin parçası hâline gelirken, bazılarından da önemli dersler alıyoruz. Spotify Tickets sitesi de bu testlerin en yenisi. Şimdilik konu hakkında paylaşacak daha fazla şey yok.”

Spotify konser bileti satma konusunda nihai kararını test sürecinin sonunda verecek gibi görünüyor. Testin kapsamının genişletilip genişletilmeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER