EğlenceUlaşım

Spotify Car Thing ABD’de daha fazla müşteriye açılıyor

spotify car thing

Spotify, ABD’de 80 dolarlık bir fiyat etiketiyle satılan, otomobillere özel bir müzik ve podcast oynatıcısı niteliği gören Car Thing cihazının erişilebilirliğini genişletiyor. Şirket, bu cihazı geçtiğimiz ilkbaharda yalnızca davet usulüyle piyasaya sürmüştü ve test aşamasında kullanıcılardan yalnızca gönderim ücreti almıştı.

Car Thing bekleme listesine daha önce kaydolanlar, şimdi bile hâlâ sınırlı sayıda dağıtıma çıkıyor olsa da, şirketin ilk donanım cihazından yararlanma imkanı bulacaklar. Car Thing için Premium abonelik ve bağlantı için bir akıllı telefon gerekse de, ABD’deki hem ücretsiz hem de Premium Spotify üyeleri artık bekleme listesine kaydolabiliyor. Bekleme listesine kaydolan herkese en sonunda bir Car Thing sunulacak.

Spotify, birkaç ay önce cihazı dağıtmaya başlamadan önce Car Thing üzerinde son birkaç yıldır çalışıyordu. Buradaki temel fikir, bilgi-eğlence özelliklerini hemen hemen her araca, özellikle de yeni model dokunmatik ekranları olmayan eski araçlara getirmek. Birlikte verilen bağlantılardan birinin yardımıyla Car Thing’i aracınıza bağladıktan sonra, fiziksel kontrollerle veya “Hey Spotify” sesli komutlarıyla müzik ve podcast’ler çalmak için kullanabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER