Teknoloji

Satechi 200 W güç çıkışlı ve 6 portlu yeni güç adaptörünü tanıttı

satechi 200w

Satechi, CES 2023‘te, şimdiye kadarki en güçlü şarj cihazı olarak adlandırdığı yeni ürününü duyurdu. Bu yeni ürün, 200 vat güç sağlayabilen yeni bir GaN şarj adaptörü. Bu ürün temel olarak, aynı anda birçok cihazı şarj edebilir ve üstelik bunu yüksek hızlarda yapabilir.

GaN şarj cihazı altı adet USB-C PD bağlantı noktasıyla birlikte geliyor, böylece aynı anda altı cihaza kadar şarj edebilirsiniz. 450 gramdan biraz daha ağır ve yaklaşık 10,4 x 10,4 x 3,5 cm’lik boyutlara sahip. Ayrıca hareket halindeyken sırt çantanıza sığacak ve hareket hâlindeyken rahatlıkla çıkarabileceğiniz kadar küçüktür.

Geçen yıl CES’te duyurusu yapılan 165 vatlık bir şarj cihazı olan selefinin aksine, bu yeni model, önceki modelden daha fazla güç sağlayabilen iki adet USB-C PD 3.1 uyumlu bağlantı noktası ile birlikte geliyor. Bu, dört USB-C PD 3.0 bağlantı noktasının yanı sıra QC 4.0, PPS ve bir dizi başka protokol desteğine ek olarak sağlanıyor.

200 vat, kullandığınız bağlantı noktalarına göre dağıtılır. Örneğin şarj merkezi, 16 inç MacBook Pro gibi tek bir cihaz PD1 veya PD2 bağlantı noktasına bağlandığında, onun için 140 W güç sağlayabilir.

Altı bağlantı noktasının tümünü kullananlar için şarj cihazı; 65W / 45W / 20W / 20W / 20W / 20W şeklinde bir güç ayrımıyla şarj edebilir. Bu, M2 işlemcili 13 inç MacBook Pro gibi bir cihazın yanında 12.9 inç iPad Pro gibi bir cihazı da rahatlıkla şarj edebileceğinizi gösteriyor. Ayrıca, dört iPhone veya Android telefonunu, dışarıda çalışırken bile aynı anda şarj edeceksiniz.

Satechi’nin 200W 6 Bağlantı Noktalı PD GaN Şarj Cihazı, 2023’ün ikinci çeyreğinde 149,99 dolar fiyat karşılığında yurt dışında satışta olacak. Satechi.net sitesinde ön siparişler açıldı.

Bu şarj cihazı, Satechi’nin CES’te duyurduğu birkaç üründen yalnızca biri. Bunun yanında şirket, kullanıcılara daha fazla bağlantı noktası seçeneği, yükseltilmiş bant genişliği ve daha hızlı veri aktarım hızları sunmak için tasarladığı, 199,99 $’lık kompakt Thunderbolt 4 Slim Hub‘ı tanıttı. Ayrıca, daha yüksek aktarım hızlarına olanak sağlayacak ve SSD’lerin daha uzun süre dayanmasına yardımcı olacak 119,99 dolar fiyat etiketli yeni USB4 NVMe SSD Pro Enclosure muhafaza aksesuarını da duyurdu.

İLGİLİ HABERLER