Teknoloji

Samsung’un Unpacked tanıtım videosunda Nexus telefonun yanında bir de tablet mi gizli?

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un dün yayınlamış olduğu ve “büyük” birşeyin haberini veren tanıtım videosunu hatırlarsınız. O videonun sonunda gördüğümüz kıvrımlı yapıdaki cihazın gelecek nesil Nexus telefonu olduğunu düşünmüştük. Ancak gelin görün ki, o görüntünün içinde bir de tablet gizliymiş.

Joe Lancaster adlı bir film yapımcısının Google+ hesabı üzerinden yayınladığı ipucunda videonun sonunda yer alan görüntüde yer alan akıllı telefonun yanında üç pinlik bir endüktif şarj girişinin bulunduğunu, ancak bu görüntünün içinde aynı şarj ucunu kullanan ikinci bir cihazın bulunduğunu iddia etti. Bildiğiniz gibi Android’in Ice Cream Sandwich olarak adlandırılan bir sonraki büyük sürümü tablet ve akıllı telefon platformlarını tek bir çatı altında toplamış olacak. Bu işletim sisteminin önümüzdeki hafta salı günü ABD’de düzenlenecek Samsung Unpacked etkinliğinde Google ile birlikte, bir cihazla birlikte tanıtılması bekleniyor.

Lancaster’ın iddiası mantıklı görünüyor. Üstelik Ice Cream Sandwich’in misyonunu da hesaba katınca anlamı daha da artıyor. Yine de, ihtiyatlı davranmalı ve gelecek salı gününe kadar sabretmeli.

İlgili – Google+

İLGİLİ HABERLER