Teknoloji

Samsung Over The Horizon zil sesinin 2018 versiyonunu duyurdu

samsung ces 2023

samsung over the horizonSamsung Over The Horizon adını taşıyan melodiyi 2011’den bu yana cep telefonlarında varsayılan zil sesi olarak kullanıyor. Bu melodi üzerinde her yıl değişiklik yapan şirket, böylelikle Galaxy serisindeki değişimleri başka bir açıdan da yansıtıyor.

2018 model amiral gemisi telefonları Galaxy S9 ve S9+’ı önümüzdeki pazar günü tanıtmaya hazırlanan Samsung, klasik zil sesinin 2018 versiyonunu da hayranlarıyla paylaştı.

Samsung geçtiğimiz yıl Over The Horizon için daha caza yakın bir düzenlemeyi tercih etmişti. Bu yılki düzenlemede ise senfonik bir klasik müzik teması seçilmiş. Samsung’dan yapılan açıklamada, yeni düzenlemenin amacının dinleyicileri sakinleştirmek ve rahatlatmak olduğu belirtildi.

Samsung Over The Horizon’ın 2018 düzenlemesi için Pétur Jónsson ile çalıştı

Samsung Over The Horizon’ın 2018 düzenlemesi için İzlandalı besteci Pétur Jónsson ile çalıştı. Piyano ve kemanın ağırlıklı olduğu yeni düzenleme, İskandinavya’nın güzelliklerini gösteren bir video eşliğinde yayınlandı. Over The Horizon’ın yeni düzenlemesinin pazar günü gerçekleştirilecek Galaxy S9 tanıtım etkinliğinde de sık sık duyulacağı rahatlıkla söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER