Teknoloji

Samsung Gear S3 ve Fit 2 birleşimi bir akıllı saat çıkarmayı düşünüyor

samsung gear iphone uyumu
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
samsung gear
Samsung Gear S3

Samsung’un SmartLab bölümü tarafından gönderilen bir anket, şirketin gelecek nesil giyilebilir cihazının Samsung Gear S3 ve Samsung Gear Fit 2 cihazlarının en iyi yanlarını barındıran hibrit bir cihaz olacağını gösteriyor.

Samsung Gear S4’ün 2017’nin sonlarına doğru piyasaya çıkacağına dair dedikodular ortalıkta dolaşıyor. Bununla birlikte şirketin bir akıllı saat gibi de kullanılabilecek fitness takipçisi de çıkarma ihtimali bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Samsung Gear Fit 2 İncelemesi

Söz konusu anket, içinde gönderildiği e-posta iletisini alanlardan, Gear S3 ve Gear Fit 2’nin en iyi yanlarını barındıran bir ürün konseptiyle ilgili geri bildirimlerini iletmelerini talep ediyor. Bu ürünün bir akıllı saat ya da aktivite takipçisi formunda olacağı ve maksimum rahatlığı sunacağı belirtiliyor. Bununla birlikte suya dayanıklılık da unutulmuyor. Böylelikle cihaz bilekteyken yüzmek mümkün olacaktır.

Samsung’un giyilebilir pazarda güçlü olduğu iki cihazını birleştirmesi gerçekten oldukça memnun edici bir adım olarak görülebilir. Göz alıcı, görsel bileşen tabanlı kullanıcı arayüzü ve emsali olmayan fitness takip yetenekleri güçlü bir cihazda buluşabilir.

Sportif açıdan güçlü, bunun yanı sıra gardroptaki diğer giysi ve aksesuarlarla da uyum gösteren bir akıllı saat epey ilgi çekici olacaktır.

Aslına bakarsanız, Gear Fit 2 ve Gear S3’ün işlevsellikleri ve tasarımları farklı türdeki müşterilerin ilgisini yeteri kadar çekiyor. Ancak daha akıllı fitness takip özelliklerine sahip olan, bununla birlikte her türlü yeteneği bir arada barındıran akıllı saat akıllı bir hamle olabilir.

Bunlara ek olarak, güçlü ve kapsamlı bir ürünle Samsung, yakında beklenen, sağlık ve fitness odaklı Fitbit akıllı saat ile Apple Watch 3 arasında kararsız kalacaklar için bir alternatif oluşturmuş olacaktır.