Manşetler

18.4 inç ekranlı Samsung Galaxy View’e ait yeni fotoğraflar ortaya çıktı

samsung-galaxy-view-221015-11

Samsung, bundan birkaç ay öncesinde halihazırdaki en büyük Android tableti Samsung Galaxy Pro’yu cüce bırakacak bir cihaz üstünde çalıştığına dair ipuçları vermişti. Devasa tablete ilişkin bazı detayların ortaya çıkmasının ardından cihazın bir tür “Android işletim sistemli Surface Pro” olacağı düşünülmüştü.

Son sızıntılarla Samsung Galaxy View adını taşıyacağı anlaşılan tablet, kullanıcıların her an yanlarında taşıyabileceği bir “monitör bilgisayar” gibi gözüküyor.

samsung-galaxy-view-221015-8

SamMobile tarafından yayınalanan fotoğraflar, Samsung Galaxy View’in tasarımı itibarıyla bir tabletten ziyade bir monitör bilgisayara yakın durduğunu gösteriyor. Fiziksel ana ekran tuşunun kaldırılması ve tüm girişlerin cihazın yan kenarlarına taşınması, Samsung Galaxy View’in şirketin geleneksel tablet tasarım anlayışından farklı bir noktada konumlandığını gözler önüne seriyor.

Sızan fotoğraflarda göze çarpan bir diğer unsur ise Samsung Galaxy View’i farklı açılarda kullanmaya imkan veren arka kapak. Bu kapağın çıkarılabilir olup olmadığı henüz bilinmiyor. Ancak arka kapağın kullanım açılarından biri Samsung Galaxy View’i video izlemeye ve sohbetlere uygun hâle getirirken, bir diğer kullanım açısı da oyun ve yazı deneyimine uygunluğuyla göze çarpıyor. Arka kapakta taşımayı kolaylaştıracak bir kolun da bulunduğu fotoğraflarda görülüyor.

samsung-galaxy-view-221015-6

Sızan görüntülerin Samsung Galaxy View için hazırlanan bir tanıtım videosundan alındığı belirtildi. Piyasaya çıkacak nihai ürünün aynı nitelikleri taşımayabileceğini hatırlatmak gerekiyor. Ancak son hâli nasıl olursa olsun, Samsung Galaxy View Android tablet deneyimini farklı bir alana taşıma potansiyelini barındırıyor.

İLGİLİ HABERLER