Teknoloji

Samsung Galaxy View’i cazip kılan nedenler infografikle anlatılıyor

samsung-galaxy-view-221015-11

Samsung Galaxy View’i tanımlarken ilk olarak “devasa bir tablet” olduğunu söylemek gerekiyor. 18.4 inç ekrana sahip cihaz, pek çok kişi için “fazla büyük” olsa da, bu durum medya içeriği tüketimine fazlasıyla uygun olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Samsung da hazırladığı infografik aracılığıyla Galaxy View’in bu yönünün altını biraz daha kalın biçimde çiziyor.

Samsung Galaxy View taşınılabilirliğiyle dikkat çekiyor

Taşınılabilirliği Galaxy View’in en önemli yönü olarak ön plana çıkıyor. Bu kadar büyük bir ekranı sürekli olarak taşıyabilmek kulağa pek kolay gelmese de, hafifliği sayesinde 18.4 inç ekranlı Galaxy View’de bu durum herhangi bir sorun teşkil etmiyor.

Samsung’un en büyük rakibi olarak nitelenebilecek Apple’ın boyut bakımından en büyük tableti iPad Pro. 12.9 inç ekrana sahip tablet ile Apple özellikle profesyonelleri cezbetmeyi hedeflese de, dört hoparlör çıkışı iPad Pro’yu multimedya tüketimi için de uygun bir cihaza dönüştürüyor. Samsung ise Galaxy View’i doğrudan bir “eğlence tableti” olarak tanımlamayı tercih ediyor. 18.4 inç ekranlı Galaxy View, türünde neredeyse tek olduğu için Samsung’un bu tarz bir konumlama yapma konusunda yeterince serbest hareket edebilmesini mümkün kılıyor.

Samsung’un infografikte yer verdiği diğer nedenler arasında tabletin bir TV gibi büyük olması, telefon gibi dokunmatik bir ekran barındırması, pil ömrünün uzun olması, hem kablosuz hem de hücresel bağlantı özelliğinin bulunması ve sunduğu yüksek ses kalitesi yer alıyor.

Samsung Galaxy View

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER