Teknoloji

Samsung Galaxy S8 ve S8+ süper ağır çekim desteğine kavuşuyor

samsung galaxy s8

Samsung Galaxy S8 ve S8+ modellerini de 2018 model amiral gemisi telefonlarında bulunan özelliklerle yenilemeyi sürdürüyor. Güney Koreli şirket, geçtiğimiz günlerde Galaxy Note 8’e getirdiği süper ağır çekim ve AR Emoji özelliklerini Galaxy S8 ve S8+’ta da sunmaya başladı.

Samsung’un söz konusu yenilikleri getiren güncellemeyi Galaxy S8 ve S8+ sahipleri için dağıtma çıkardığı ise Reddit kullanıcıları tarafından yapılan paylaşımlar sayesinde ortaya çıktı. Kullanıcıların verdiği bilgiye göre, eylül ayı güvenlik yamasını da barındıran güncelleme paketinin içinde süper ağır çekim ve AR Emoji özellikleri de bulunuyor.

Paylaşılan ekran görüntülerine göre, 550 MB büyüklüğündeki güncelleme cihazın dengesine yönelik iyileştirmeleri ve hata düzeltmelerini de barındırıyor. Gelen bilgilere göre, söz konusu güncelleme ilk olarak Avrupa’daki Samsung Galaxy S8 ve S8+ sahiplerine ulaştırılıyor.

Samsung Galaxy S8 ve S8+ güncellemelerinin dağıtımının ne zaman tamamlanacağı henüz bilinmiyor. Ancak şirketin bu süreci fazla uzatmayacağı öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER