Teknoloji

Samsung Galaxy M01s için ilk işaretler görüldü

samsung galaxy m01s

Samsung Galaxy M01s ile giriş segmentinde sunduğu seçeneklere bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Haziran ayında Hindistan’da satışa sunulması beklenen telefon hem Wi-Fi Alliance internet sitesinde hem de Geekbench’in veri tabanında görüldü. Bu iki kayıt sayesinde telefonun özellikleri konusunda fikir edinmek de mümkün oluyor.

Wi-Fi Alliance’taki kayda göre; Galaxy M01s, SM-M017F/DS model numarasını taşıyor. Sızıntı telefonun çift SIM ve Wi-Fi Direct desteğine sahip olduğunu gösteriyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 9 Pie yüklü olarak çıkacağı da burada görülüyor.

Galaxy M01s, Geekbench’in veri tabanında ise SM-M017F model numarasıyla boy gösteriyor. Akıllı telefonun kalbindeki MediaTek Helio P22 işlemciye 3 GB RAM eşlik ediyor. Android 9 Pie işletim sistemi bilgisi Geekbench tarafından da doğrulanırken; telefon testte tek çekirdekte 747, çok çekirdekte ise 3526 puan alıyor.

Samsung Galaxy M01s hakkındaki bilgiler netleşse de, Galaxy M01’in de henüz resmiyet kazanmadığını belirtmekte fayda var. İki telefonun birlikte tanıtılması muhtemel görünürken, Galaxy M01’de işlemci olarak Qualcomm Snapdragon 439’un tercih edileceği belirtiliyor. Samsung’un bu iki cihazı farklı pazarlarda piyasaya sürmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER