Teknoloji

Samsung Galaxy Buds X’e ABD’den onay geldi

samsung galaxy buds x

Samsung Galaxy Buds X kablosuz kulaklık hakkındaki haber ve sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Kulaklığın son olarak ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından onaylanması, yakında resmi duyurunun geleceği beklentisini biraz daha kuvvetlendiriyor.

Samsung, 5 Ağustos’ta Note 20 serisinin tanıtımı için bir etkinlik gerçekleştirecek. Ancak Buds X’in 22 Temmuz’da Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Watch 3’le birikte tanıtılabileceği de söyleniyor. Bu konuda Samsung’dan şimdiye kadar resmi bir açıklama veya işaret gelmediğini belirtmekte fayda var.

26 x 15 x 14 mm. boyutlarındaki Buds X’in 5 gram ağırlığında olduğu görülüyor. Kulaklık topuzlarının şeklinden dolayı Buds X, “Beans” (Fasulye) adıyla da anılıyor. Buds X’in tasarımı, kulaklığın kulağın içine doğru yerleşeceğini gösteriyor.

İddialara göre, Samsung Galaxy Buds X, gürültü engelleme özelliğiyle gelecek. Kablosuz kulaklığın fiyat etiketinde ise 140 dolar civarında bir meblağın yazacağı söyleniyor. Buds X fiyatı ve özellikleriyle AirPods Pro‘yla rekabet içine girecek gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER