Teknoloji

Samsung Galaxy A71 5G resmi belgelerde görüldü

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy A71 5G, Çin’in telekomünikasyon sertifika kurulu TENAA’nın veri tabanında fotoğraflarıyla birlikte görüldü. Fotoğraflara bakıldığında telefonun standart versiyonu ile 5G versiyonu arasında tasarım bakımından somut bir fark görülmüyor.

Boyutlar ve ağırlık konusunda çok küçük değişiklikler olsa da, bunun telefon elde tutulduğunda hissedilmeyecek türden olduğu belirtiliyor. Siyah renk seçeneğini gösteren fotoğraflarda da bu durum net biçimde görülüyor.

Asıl değişiklik için, tahmin edilebileceği gibi, telefonun içine bakmak gerekiyor. Galaxy A71 5G’de entegre 5G modeme sahip Exynos 980 işlemci yer alıyor. Akıllı telefonun standart versiyonunda Qualcomm Snapdragon 730G işlemci bulunuyor. Exynos 980’in Snapdragon 730G’ye kıyasla daha hızlı çekirdeklere sahip olması, genel performansın da artacağı anlamına geliyor.

Galaxy A71 5G’de pil kapasitesi değişmeyecek gibi görünüyor. 5G desteğinin pil ömrüne nasıl etki yaptığını görmek isteyenler için Galaxy A71 5G iyi bir test aracı olabilir.

Galaxy A71 5G, büyük ihtimalle dünya genelinde satışa sunulacak. Ancak Samsung’un telefonu resmen duyurmak ve satışa sunmak için küresel koronavirüs salgınının seyrine göre hareket etme ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

İLGİLİ HABERLER