Teknoloji

Samsung Galaxy A serisinin yeni üyesinin çıkışı yakın

samsung galaxy a51
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy A51 için ilk işaretler kısa süre önce görülmüştü. Akıllı telefon geçtiğimiz ay SM-A515F model numarasıyla Geekbench’in benchmark testinden geçmişti. Galaxy A51’in Wi-Fi Alliance’tan lisans alması, cihazın çıkışının oldukça yaklaştığını gösteriyor.

Samsung’dan hâlâ Galaxy A51 için resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak Samsung’un Rusya ofisine ait internet sitesinde Galaxy A51 için hazırlanan destek sayfasını görmek mümkün oluyor. Bu da, telefon için resmi duyurunun yakında yapılabileceği anlamına geliyor.

Galaxy A51’e ait olduğu söylenen CAD taslakları da kısa süre önce internete sızmış ve telefonun tasarımını görmeyi sağlamıştı.

Galaxy A51’in ön tarafında 6.5 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Bu ekranın üst kısmında ön kameranın yerleştirildiği yuvarlak bir delik mevcut. Kamera deliği, 32 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

Samsung Galaxy A51 dört arka kamerayla gelecek

Akıllı telefonun arkasında ise L harfi şeklinde dörtlü bir arka kamera sisteminin bulunması bekleniyor. 48 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 12 megapiksellik ultra geniş açılı kameranın, yine 12 megapiksellik telefoto kameranın ve 5 megapiksellik derinlik sensörünün eşlik etmesi öngörülüyor.

Samsung Galaxy A51’e enerjisini 4000 mAh kapasiteli pili verecek. Geekbench testi akıllı telefonun Exynos 9611 işlemcisini, 4 GB RAM’ini ve Android 10 işletim sistemini de göstermişti.

İLGİLİ HABERLER