Teknoloji

Samsung’un yeni telefonunun ilk izleri görüldü

samsung galaxy a50

Samsung Galaxy A50‘yi geçtiğimiz şubat ayında tanıtmıştı. Bu akıllı telefonu geçtiğimiz ağustos ayında gözler önüne çıkan Galaxy A50s takip etmişti. Geekbench üzerinde gerçekleştirilen bir benchmark testi, sıranın Samsung Galaxy A51 adını taşıması beklenen modele geldiğini gösteriyor.

SM-A515F model numarasıyla Geekbench’in benchmark testinden geçen Galaxy A51, tek çekirdek testinden 323 puan aldı. Telefonun çok çekirdek testindeki puanı ise 1185 oldu.

Galaxy A51’in kalbinde Samsung’un kendi üretimi olan Exynos 9630 işlemcinin bulunması bekleniyordu. Ancak Geekbench 5 benchmark testi, telefonun Exynos 9611 işlemci taşıdığını gösteriyor. Samsung, Galaxy A50s’te de bu işlemciyi tercih etmişti.

samsung galaxy a51

Samsung Galaxy A51 ne zaman tanıtılacak?

Benchmark testi bazı başka detayları da gösteriyor. Exynos 9611 işlemciye 4 GB RAM’in eşlik edeceği görülüyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 10 yonga set ile çıkacağı belirtiliyor. Bu işletim sistemini One UI 2.0 kullanıcı arayüzün tamamlaması muhtemel görünüyor.

Samsung’dan Galaxy A51 için henüz resmi bir işaret gelmiş değil. Akıllı telefonun arkasında dört lensli bir kamera sisteminin bulunması ve kullanıcılara 64 ile 128 GB olmak üzere iki depolama alanı seçeneğinin sunulması muhtemel görünüyor. Önümüzdeki dönemde Galaxy A51’e ilişkin daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER