Teknoloji

Samsung Exynos serisinin yeni amiral gemisi için ilk ipucunu verdi

samsung exynos

Samsung, son birkaç yıldır Galaxy S ve Galaxy Note serilerinde aynı Exynos yonga setini kullanıyor. Ancak bu durum değişecek gibi görünüyor. Şirket, Galaxy Note 10 için S10’daki Exynos 9820’nin geliştirilmiş bir versiyonu üstünde çalışıyor. Exynos 9825 taşıyan Note 10 benchmark testlerinde görülse de, Samsung’dan şimdiye kadar bu konuda bir açıklama gelmemişti.

Şirket sessizliğini Samsung Exynos’un Twitter hesabından paylaşılan bir videoyla bozdu. Videoda gelişmiş yeni ve akıllı işlemcinin 7 Ağustos’ta duyurulacağı belirtiliyor.

Bu da işlemcinin tanıtımının Galaxy Note 10 ile birlikte yapılacağı anlamına geliyor. Kısacası Samsung bir bilgi vermese de, dedikoduları da doğrulamış oldu.

Samsung Exynos 9825 Snapdragon 855’i yakalayabilecek mi?

Exynos 9825 adını taşıyan yonga sete yönelik temel beklentinin, Qualcomm Snapdragon 855 ile aradaki farkı kapatması olduğu söylenebilir. Galaxy S10’un Exynos 9820 ve Snapdragon 855 taşıyan versiyonlarını test edenler, genel performans ve pil ömrü gibi konularda Snapdragon 855’in daha iyi bir iş çıkarttığını belirtiyor.

Samsung Exynos 9825 hakkında şu an için neredeyse hiçbir şey bilinmiyor. Detaylar için 7 Ağustos’a kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER