Eğlence

Resident Evil 4 remake versiyonunun ücretsiz demosu çıktı

resident evil 4 remake
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Resident Evil 4 remake versiyonu 24 Mart’ta oyuncularla buluşacak. Ancak oyunun neler sunacağını şimdiden görmek mümkün. Resident Evil serisinin geliştirici ve yayıncısı Capcom PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S ve Steam’de oyunun demo versiyonunu ücretsiz olarak denemeyi mümkün kılıyor.

“Chainsaw Demo” olarak adlandırılan bu demoda oyunun ilk aşamalarını deneyimlemek mümkün oluyor. Leon’un vebanın yayılmakta olduğu bir İspanyol köyüne girmesiyle başlayan demo için bir zaman sınırı söz konusu değil.

Capcom’un Resident Evil serisi için hazırladığı remake versiyonları övgüyle karşılanmıştı. Stüdyo 2019’da Resident Evil 2’nin, 2020’de ise Resident Evil 3’ün remake versiyonlarını çıkarmıştı. Her iki versiyonda da oyuncular yenilenmiş oyun mekaniğini ve grafikleri deneyimlemişti.

https://twitter.com/RE_Games/status/1633968516486373376

Resident Evil’in orijinal versiyonu 2005’te çıkmış ve bulmaca çözmek yerine aksiyona odaklanan deneyimiyle seride bir değişimi başlatmıştı. Aksiyon ve korku temalı oyunlar için bir tür standart belirleyicisi olan Resident Evil 4’ün etkisi hâlâ hissediliyor.

Resident Evil 4 remake versiyonu hangi cihazlarda oynanabilecek?

Resident Evil 4 remake versiyonunu 24 Mart’tan itibaren PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC’de oynamak mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER