Teknoloji

Realme X7 fotoğrafları sıra dışı tasarım tercihini gösteriyor

realme x7

Realme X7 serisi 1 Eylül’de gözler önüne çıkacak. Geri sayım devam ederken, akıllı telefonun ilk canlı fotoğrafları da internette dolaşmaya başladı. Şirketin yöneticileri tarafından paylaşılan fotoğraflarda üç renkli gradyan arka planın üzerine büyük harflerle şirketin sloganının yazılması dikkat çekiyor.

“Dare to Leap” (Sıçramaya Cesaret Et) sloganı Realme tarafından geçtiğimiz yıldan bu yana kullanılıyor. Şirket, yeni ürünleri geliştirirken bu slogan doğrultusunda hareket ettiğini belirtiyor. Realme’nin pazarlama şefi Xu Qi Chase tarafından paylaşılan fotoğraflarda pek fazla detay verilmezken, tasarım direktörünün paylaşımı bazı sıra dışı tercihleri işaret ediyor.

Realme’nin tasarım direktörü Xianghai Sire, modanın sadece bir trend olmadığını; aynı zamanda çok kültürlülüğü benimseme ve Batı kültürünü karşılama yolu olduğunu dile getirdi. Realme’nin ana hedef kitlesinin genç ve aktif kullanıcılar olduğunu söyleyen Sire, gençleri cesaretlendirmek adına sloganlarını telefonun arkasına işlediklerini belirtti.

Sire, renk konusunda da dikkat çekici bazı bilgiler verdi. 8 aylık geliştirme ve 400 saatlik testlerin sonucunda “C Color” olarak adlandırdıkları renge ulaştıklarını söyleyen Sire, bu tasarımla bir kumar oynadıklarının farkında olduğunu dile getirdi.

Realme X7 serisinde standart modelle birlikte Pro versiyon da yer alacak. Telefona dair tüm detayları öğrenmek için önümüzdeki haftaya kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER