Teknoloji

Realme X3 için beklenen resmi işaret geldi

Realme X3 için beklenen resmi işaret geldi

Realme X3 SuperZoom geçtiğimiz ay Avrupa’da gözler önüne çıkmıştı. Bu duyurudan kısa süre sonra X3 ve X3 Pro modellerinin izleri, Hindistan’da resmi sertifika kurumunun veri tabanında görülmüştü. X3 için çıkışı için Realme’den beklenen işaret de sonunda geldi.

Realme, X3’ün tanıtımının duyurusunu Twitter aracılığıyla yaptı. Standart X3’ün Hindistan’daki X3 SuperZoom tanıtım etkinliğinde gözler önüne çıkması beklenirken, tanıtım etkinliğinin 26 Haziran’da gerçekleştirileceği söyleniyor. Realme’nin Twitter paylaşımında somut bir tarih verilmezken, sadece “yakında” ibaresi yer alıyor.

Realme X3’ün büyük ölçüde SuperZoom ile aynı teknik özelliklere sahip olması öngörülüyor. Akıllı telefonda 6.6 inç büyüklüğünde IPS LCD ekranın bulunacağı ve bu ekranın yenileme hızının 120Hz olacağı söyleniyor.

İddialara göre; Realme X3, Qualcomm Snapdragon 855 Plus işlemci taşıyacak. Bu işlemciye 6, 8 veya 12 GB RAM eşlik edecek. Telefonun dahili depolama alanı seçeneklerinin ise 64, 128 veya 256 GB olacağı belirtiliyor. Akıllı telefonun arkasındaki dört sensörlü kamera sisteminde ise 64 megapiksel çözünürlüklü ana kamera sensörünü 8 megapiksel geniş açılı, 12 megapiksel telefoto ve 2 megapiksel makro kameranın tamamlaması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER