Teknoloji

Realme X3 sızıntısı resmi duyurunun yaklaştığını işaret ediyor

Realme X3 SuperZoom yüksek yakınlaştırma yeteneğiyle tanıtıldı

Realme X3 SuperZoom, mayıs ayının son günlerinde resmiyet kazanmıştı. Duyurunun ardından standart bir X3 modelinin tanıtılmaması biraz şaşkınlık yaratmıştı. Görünen o ki, Realme kendisinden beklenen bu telefonu çıkarma konusunda fazla zaman kaybetmeyecek.

Yeni bir sızıntı, Realme X3’ün çıkışının yakın olduğunu gösteriyor. Google Play Console’da listelenmeye başlayan telefonun önemli özellikleri de şimdiden sızmış durumda. Bu sayede X3 ve X3 SuperZoom arasındaki farkları görmek de mümkün oluyor.

X3 ve X3 SuperZoom, tahmin edilebileceği üzere, pek çok temel özelliği paylaşıyor. Ancak bazı özellikler itibarıyla standart X3, SuperZoom’un arkasında kalıyor. Bu durumun akıllı telefonun fiyatına yansıyacağını tahmin etmek de çok zor değil. Henüz bu konuda kesin bir bilgi olmasa da, standart X3’ün kamera sisteminin SuperZoom’a kıyasla daha mütevazı olması öngörülyor.

Realme X3’ün de kalbinde Qualcomm Snapdragon 855 Plus işlemci yer alıyor. Bu işlemciye 8 GB RAM eşlik ediyor. SuperZoom modelinde 12 GB RAM bulunuyor.

X3’ün ekran deneyiminin de büyük ölçüde X3 SuperZoom ile aynı olması bekleniyor. Akıllı telefonun 6.6 inç büyüklüğünde 2400 x 1080 piksel ekrana sahip olacağı görülüyor. Google Play Console’da bu konuda bilgi verilmese de, ekranın yenileme hızının da 120Hz olması bekleniyor.

Realme X3 hakkında henüz resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak telefonun Google Play Console üzerinde gösterilmesi, tanışmanın çok uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER