Teknoloji

Realme GT 2 Pro Master Edition için yeni paylaşımlar

realme gt 2 pro master edition

Realme, GT 2 Pro Master Edition modeli için paylaşım yapmaya devam ediyor. Bu paylaşımların en yenisi, akıllı telefonun nasıl görüneceğini daha net şekilde gözler önüne seriyor.

GT 2 Pro Master Edition’da ekranın sol üst köşesindeki küçük delik telefonun ön kamerasına ev sahipliği yapıyor. Realme’den telefonun teknik özellikleri konusunda bilgi verilmese de, akıllı telefonun gençler için tasarlanmış bir amiral gemisi olduğu belirtildi.

Realme’nin paylaştığı GT 2 Pro görselinde ise telefonun alt kenarındaki USB-C girişi, SIM kart yuvası, mikrofon ve hoparlör görülüyor. Akıllı telefonda 6.78 inç büyüklüğünde QHD+ çözünürlüklü AMOLED ekran, ekran içine yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı, 32 megapiksel ön kamera ve 50 megapiksel ana arka kamera, 5000 mAh pil gibi özellikler de bulunuyor. 125W UltraDart hızlı şarj desteği de telefonda sunulması beklenen özellikler arasında yer alıyor.

TENAA kayıtlarına göre, telefon için 8 ve 12 GB olmak üzere iki RAM seçeneği sunulacak. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128, 256 ve 512 GB olarak sıralanacak. Ancak telefonun 12 GB RAM ve 1 TB depolama alanına sahip bir versiyonunun çıkacağı da biliniyor.

Realme GT 2 Pro için standart versiyon ve Master Edition dışında kamera özellikleriyle öne çıkan bir versiyonun da sunulması bekleniyor. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili akıllı telefonlar 4 Ocak’ta tanıtılacak.

İLGİLİ HABERLER