Teknoloji

Realme GT 2 Pro’nun kamera sistemi için yeni bilgiler

realme gt 2 pro

Realme GT 2 Pro, 20 Aralık’ta resmen gözler önüne çıkacak. Daha önceki sızıntıların büyük çoğunluğunda telefonun telefoto kameraya sahip olacağı öne sürülmüştü. Ancak yeni bilgiler farklı bir durumu işaret ediyor.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, Realme amiral gemisi telefonunda telefoto kamera yerine 150 derece süper geniş açılı kamera bulunacak. Şirket tarafından Weibo’da yapılan bir paylaşım da bu durumu doğruluyor. Söz konusu paylaşımda da “150 derece ufku keşfedin. Sektörde ilk” şeklinde çevrilebilecek bir ifade bulunuyor.

Realme’den bu geniş açılı kameranın çözünürlüğü konusunda şimdilik bilgi verilmedi. Ancak geçmiş sızıntılara göre, telefonda 50 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya yine 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera eşlik edecek. Telefoto lensle ilgili son haberlerin ardından üçüncü kameranın hangi işlevi göreceği belirsizliğini koruyor.

realme gt 2 proGT 2 Pro’yu “ilk ultra premium amiral gemisi” olarak tanımlayan Realme’nin bu cihazda telefoto kameraya yer vermemesi hayal kırıklığı olarak değerlendirilebilir. Şirket daha önce X50 Pro 5G modelini telefoto kamerayla kullanıcıların karşısına çıkarmıştı. Realme X3 ve X3 SuperZoom modellerinde de telefoto kameraya yer vermişti.

Realme GT 2 Pro hakkındaki paylaşımlar bununla da sınırlı değil. Akıllı telefonda daha “yeşil bir gelecek” için kağıt benzeri bir materyalin kullanılacağı duyuruldu. Şirket telefonda doğal kaynaklı yenilikçi bir materyalin tercih edileceğini ve bunun bir ilk olacağını daha önce açıklamıştı.

İLGİLİ HABERLER