Teknoloji

Realme 9 Pro serisinin tanıtım tarihi için resmi açıklama geldi

realme 9 pro plus

Realme 9i geçtiğimiz ay gözler önüne çıkmıştı. Realme 9 Pro ve Pro Plus modellerinin 16 Şubat’ta tanıtılacağı iddiası da bir süre önce gündeme gelmişti. Söz konusu tarih sonunda Realme tarafından da doğrulandı.

Pro cihazlar tüm dünyada kullanıcılarla buluşacak. Tanıtım etkinliği Türkiye saatiyle 11:00’da başlayacak. Etkinlik Realme’nin Facebook sayfasında ve YouTube kanalında yayınlanacak.

Realme’nin paylaşımında “seri” ifadesinin kullanılması, şirketin 16 Şubat’ta birden fazla telefon tanıtacağını da gösteriyor. Şirket, Pro Plus versiyonun varlığını da daha önce yaptığı paylaşımlarla doğrulamıştı. Bu paylaşımlar tasarımı ve bazı teknik özellikleri de göstermişti.

Dimensity 920 işlemci, 5G desteği, AMOLED ekran, ekran içine yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı, kalp atış hızı monitörü, üçlü arka kamera sistemi ve 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX766 sensör bilinen özellikler arasında yer alıyor.

Realme 9 Pro Plus’ın yeşil ve mavi renk seçenekleri de Realme’nin paylaşımlarıyla öğrenilmişti. Pro versiyonla ilgili detaylar için de 16 Şubat’a kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER