Teknoloji

Realme 9 Pro Plus canlı fotoğraflarda görüldü

realme 9 pro plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme 9 Pro Plus 16 Şubat’ta gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun ışıkta değişen tasarımıyla dikkat çeken Gün Doğumu Mavisi renk seçeneğine ait canlı fotoğraflar, tanıtıma kısa bir süre kalmışken Twitter’da paylaşıldı.

Söz konusu renk seçeneğinin görüldüğü videolar daha önce paylaşılmıştı. Bu tasarım sayesinde telefonun arka panelinin rengi, ışığın açısına göre değişiyor. Paylaşılan canlı fotoğraflar da bu tasarımı daha net şekilde görmeyi sağlıyor.

Paylaşılan yeni fotoğraflar, Gün Doğumu Mavisi modelinin parlak bir desene sahip olduğunu gösteriyor. Kuyruklu yıldız benzeri tasarımı Realme 6’yı ve Realme GT 5G’nin Canlı Mavi ve Canlı Gümüş renkli versiyonlarını hatırlatıyor.

Arka paneldeki renk değişiminin kamera modülünü etkilemediğini de belirtmek gerekiyor. Güneş ışığı altında panelin rengi değişse de, kamera modülü mavi kalmaya devam ediyor. Fotoğraflar telefonun alt kenarındaki 3.5 mm. kulaklık jakını, USB-C girişini, mikrofonu ve hoparlörü gösteryor.

Realme 9 Pro Plus’ın teknik özellikleri tamamen paylaşılmasa da, telefonun kalbinde MediaTek Dimensity 920 olduğu bilininiyor. Android 12 ve Realme UI 3.0, AMOLED ekran, ekrana entegre parmak izi tarayıcısı ve kalp atış hızı sensörü de telefonun bilinen özellikleri arasında yer alıyor. Cihazda ana kamera görevini 50 megapiksel Sony IMX766 sensörün üstleneceği de biliniyor.

Realme 9 Pro ve Pro Plus önümüzdeki hafta çarşamba günü tanıtılacak. Tanıtım öncesinde ikiliye dair yeni detayların paylaşılması veya sızması da sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER