Teknoloji

Realme 9 Pro Plus için Garena Free Fire temalı özel versiyon

realme 9 pro plus free fire

Realme 9 Pro Plus yeni bir cihaz değil. Ancak telefona olan ilgi oldukça yüksek. Bu ilginin farkında olan Realme, telefonun Free Fire Limited Edition adını taşıyan özel bir versiyonunu duyurdu. Ancak bu özel versiyon sadece Avrupa’da satılacak.

Bu özel versiyonun temelinde hâlihazırda Android ekosisteminin en popüler oyunlarından biri olan Garena Free Fire bulunuyor. Oyunun popülaritesinden yararlanmak isteyen Realme, tasarıma Free Fire’ı hatırlatan unsurlar eklemenin yanı sıra cihazın kutusuna da bazı ekstralar yerleştiriyor. Teknik özellikler konusunda ise bir farklılık söz konusu değil.

Bunlardan biri, telefonun kutusundan çıkan Free Fire evreninin haritası. Buna ek olarak, kutuda bazı çıkartmalar bulmak da mümkün. Kutunun üstünde de oyunun ana kahramanı Kelly’nin bir resmi yer alıyor.

realme 9 pro plus free fireRealme, önümüzdeki dönemde benzer başka iş birliklerinin geleceğinin de ipucunu verdi. Ancak bu yeni iş birliklerinin odak noktasında Realme GT Neo 3’ün bulunması bekleniyor.

Realme 9 Pro Plus Free Fire Limited Edition’ın fiyatı 419 avro olarak belirlendi. Ancak sınırlı bir süre için telefonu Amazon’da 369 avro karşılığında satın almak mümkün olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER