Teknoloji

Poco’nun yeni amiral gemisinin ismi için ilk işaret

poco

Poco, kısa bir süre önce yola Xiaomi‘den bağımsız bir marka olarak devam edeceğini açıklamıştı. Bu duyurunun ardından Poco’nun Hindistan ofisi tarafından paylaşılan “ikinci sezon” videosu, markanın yeni dönemdeki yol haritası hakkında bazı ipuçları veriyor. Çoğunluğu gizli olan bu ipuçları içinde Poco X2 ismini görmek de mümkün oluyor.

Ancak bu ismi görmek için yapılan paylaşıma çok dikkatli bakmak gerekiyor. Videoda gösterilen sohbet ekranında tüm katılımcılar kişi ikonlarıyla gösterilirken, sadece iki katılımcının yanında “X” ve “2” avatarı görülüyor. Bu da Poco’nun yeni telefonunun X2 ismini taşıması ihtimali kuvvetleniyor. Videodan alınan ekran görüntüsünü aşağıda görebilirsiniz.

Kısa süre önce internete sızan fotoğraflar da Poco’nun akıllı telefon planları konusunda ipucu vermişti. Bu fotoğraflar Poco F2 ve F2 Lite‘ın yanında ismi belli olmayan üçüncü bir telefonun varlığını da işaret etmişti.

poco x2

Poco X2 ne zaman tanıtılacak?

Poco’nun F2 ve F2 Lite’ın yanında X2’yi de çıkarması, şirketin akıllı telefon portföyünü genişleteceği şeklinde yorumlanabilir. Orta segmentte konumlanan Poco F2’nin yanına üst sınıftaki X2’nin katılması sürpriz olmayacaktır.

Poco’nun yeni telefonları için çok beklemek gerekmeyecek gibi görünüyor. Şirketin “ikinci sezon” paylaşımlarını yapması, duyuruların çok uzak olmadığını düşündürüyor.

İLGİLİ HABERLER