Teknoloji

Pocophone F2 için beklenen işaret geldi

xiaomi pocophone f1 poco f2

Pocophone F1‘in takipçisi hakkındaki dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyordu. Bunun için en son doğrulama, geçtiğimiz ay Xiaomi’nin küresel yöneticisi Alvin Tse tarafından verilmiş ve telefonun 2020’de çıkacağı belirtilmişti. Telefonun çıkışının yaklaştığına dair bir işaret de Xiaomi’nin Pocophone F2 ismi için yaptığı başvuruyla geldi.

Ticari marka başvurusunda Xiaomi’nin POCO F2 isminin haklarını almak istediği görülüyor. POCO F1’in ticari marka başvurusunun ortaya çıkmasının hemen ardından telefon için resmi doğrulama gelmişti. Dolayısıyla POCO F2 için de yakında resmi bir duyurunun yapılması ihtimali bir hayli artmış gibi görünüyor.

Ancak akıllı telefon Hindistan dışındaki bölgelerde Pocophone F2’yi isim olarak kullanacak. Pocophone F2’ye dair sızıntı ve paylaşımların da önümüzdeki dönemde artması şaşırtıcı olmayacaktır.

pocophone f2Pocophone F2 hakkındaki detaylar şu an için oldukça sınırlı. Akıllı telefonun nasıl teknik özelliklere sahip olacağı belirsizliğini koruyor. Ancak tanıtım öncesinde bu belirsizlik bulutunun biraz olsun dağılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER