Teknoloji

Poco F6 sınıfının üstünde şarj hızı desteğiyle gelecek

redmi note 13 turbo poco f6

Xiaomi’nin Çin dışında Poco F6 adıyla satılacak Redmi Note 13 Turbo isimli bir telefon üstünde çalıştığı biliniyor. Düz ekranlı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemcinin bulunması da beklentiler arasında yer alıyor. Yeni bir sızıntı, telefonun özelliklerine daha detaylı bir bakış atmayı sağlıyor.

Akıllı telefonun 1.5K çözünürlüklü ekranla gelmesi bekleniyor. Xiaomi’nin panel üretimini iki tedarikçi arasında paylaştırdığı belirtiliyor. Ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX882 sensörün üstleneceği telefon, 20 megapiksel ön kamerayla gelecek.

F6 ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilinden alacak. Bu pilin 90W şarj hızı desteği sunacağı söyleniyor. 90W’ın orta segment bir Xiaomi telefonda pek fazla görülmeyen bir şarj hızı olduğunu belirtmek gerekiyor. Redmi Note ailesinde sadece Pro+ modellerinde bu hız sunulurken, Poco tarafında da F4 GT’de söz konusu destek sağlanmıştı.

Poco F6 için yeni sızıntılar bekleniyor

Redmi Note 13 Turbo veya Poco F6’da sunulacak diğer “amiral gemisi sınıfı” özellikleri görmek için biraz daha beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER