Teknoloji

Redmi Note 13 Turbo şirket yöneticisinin paylaşımıyla görüldü

redmi note 13 turbo poco f6

Xiaomi’nin Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemcili Redmi Note 13 Turbo modelini yakında kullanıcıların karşısına çıkarması bekleniyor. Şimdiye kadar çıkan haberlerde, telefonun dünyaya Poco F6 adıyla açılabileceği belirtilmişti. Yeni bir sızıntı, akıllı telefona dair biraz daha detay veriyor.

Redmi markasının genel müdürü Thomas Wang, Xiaomi’nin güçlü ve görece uygun fiyatlı telefonlar çıkarma geleneği hakkında yaptığı bir konuşmada, yeni bir cihazı gösterdi. Sadece ön paneli görülen bu telefonun da Note 13 Turbo olduğu tahmin ediliyor.

Akıllı telefon, sosyal medyada paylaşılan kısa bir videoda görülüyor. Burada düz panel ve yuvarlak kamera delikli ekran göze çarpıyor. Güç butonunun dışa doğru çıkıntı yapması, telefonun OLED bir ekrana sahip olduğunun ve parmak izi tarayıcısının da ekranın içine yerleştirildiğinin sinyalini veriyor.

Redmi Note 13 Turbo, Snapdragon 8s Gen 3 ile rekabetçi olabilir

Snapdragon 8s Gen 3, Gen 2 ve Gen 3’ün arasında bir noktada konumlanıyor. Bu işlemcide ana çekirdek görevini 3 GHz frekans hızında çalışan Cortex-X4 üstleniyor. Eğer Note 13 Turbo söylendiği gibi bu işlemciyle gelirse, Redmi’nin bu güçlü çipi taşıyan ilk cihazı olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER