Eğlence

Sony’den PlayStation için sürpriz State of Play etkinliği duyurusu

playstation state of play

Sony, sonbaharda hangi oyunları oynayacağını merak eden PlayStation 5 sahiplerinin merakını az da olsa gidermeye hazırlanıyor. Şirket yeni PlayStation State of Play etkinliğinin tarihini açıkladı. Etkinlik Türkiye saatiyle 15 Eylül’de 00.00’da başlayacak. Etkinlik PlayStation’ın YouTube, Twitch ve TikTok hesaplarında canlı olarak yayınlanacak.

Sony, yayının duyurusunda ” herkes için bir şeyler” vadederken, PS VR 2 için de oyun duyurularının yapılacağı belirtildi. Ancak yeni State of Play etkinliği için umut çıtasını çok yukarıya koymamak gerekiyor. Şirket etkinliğin bağımsız ve üçüncü taraf oyunlara odaklanacağını ifade ederken, daha önce duyurulan oyunların güncellemelerinin de duyurulacağı vurgulandı.

Etkinliğe kadar sabredemeyeceğini düşünenler, gün içinde Nintendo Direct etkinliğinden bazı ipuçları yakalayabilir. Switch odaklı etkinlik tabii ki Sony’nin duyuruları için tam bir işaretçi olmayacak. Ancak Nintendo Direct etkinliğinde karşımıza çıkan bazı üçüncü taraf oyunlar, State of Play’de de boy gösterebilir.

PlayStation State of Play etkinliğinde Portal için de ipucu verebilir

PlayStation State of Play etkinliğinde sonbaharda piyasaya çıkacak PlayStation Portal konusunda da yeni bilgiler verebilir. PlayStation 5 sahiplerin, Portal ile oyunlarını uzaktan da oynayabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER