Teknoloji

OnePlus’tan yeni kulaklık: Bullets Wireless Z

oneplus bullets wireless z

OnePlus yeni akıllı telefonlarını tanıtırken yeni kablosuz kulaklığını da gözler önüne çıkardı. OnePlus Bullets Wireless Z adını taşıyan kulaklık, 2019’un mayıs ayında tanıtılan Bullets 2’nin ardından şirketin kulaklık portföyünün en yeni üyesi oldu.

Bullets Wireless Z’nin ABD’deki fiyat etiketinde 49.95 dolar yazacak. OnePlus’ın çevrimiçi mağazasına bakıldığında kulaklığın “yakında” satışa sunulacağı görülüyor.

OnePlus’tan verilen bilgiye göre; Bullets Wireless Z, sadece 10 dakikalık bir şarj işleminin ardından 10 saat boyunca müzik dinlemeyi sağlıyor. Tam şarjın ardından kulaklığın kullanım süresi 20 saate kadar çıkıyor. Bullets Wireless 2’de bu süre 14 saat seviyesindeydi. Tıpkı selefleri gibi, Bullets Wireless Z de USB-C girişi üzerinden şarj ediliyor.

Bullets Wireless Z için siyah, mavi, nane yeşili ve yulaf rengi olmak üzere dört farklı renk seçeneği sunuluyor.

Bullets Wireless Z, IP55 suya dayanıklılık seviyesine sahip. Bu da kulaklığın hafif yağmur altında kullanımında bir sorun olmadığı anlamına geliyor. Ancak daha sert hava koşullarında spor yaparken bazı sıkıntıların yaşanması ihtimal dahilinde yer alıyor. Bullets Wireless Z’nin topuzlarının arkasındaki mıknatıslar, kulaklığın kullanılmadığı zamanlarda topuzların birleştirilmesini ve bir kolye gibi takılabilmesini sağlıyor.

OnePlus Bullets Wireless Z, OnePlus’ın telefonlarıyla çok hızlı biçimde eşleştirilebilecek. Bluetooth 5.0 desteği de kulaklığın özellikleri arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER