Teknoloji

OnePlus 6T tanıtımı için OnePlus ve Google birlikte oyun hazırladı

oneplus 6t

OnePlus 6T ile resmen tanışmak için en az 1 ay daha beklemek gerekiyor gibi görünüyor. Ancak OnePlus yeni amiral gemisi için sahneyi hazırlamaya şimdiden başlamış durumda. 17 Ekim‘de tanıtılması öngörülen 6T, şimdiden Google’ın yeni Pixel telefonlarıyla birlikte 2018’in son çeyreğinin en heyecan verici Android cihazları arasında gösteriliyor.

6T için daha uzun süreli bir heyecan dalgası yaratmayı hedefleyen OnePlus, bunun için daha farklı stratejiler uygulamaktan geri kalmıyor. Google ile birlikte Crackables isimli bir oyun geliştiren Çinli üretici, oyunun 18 Eylül itibarıyla yayınlanacağını belirtti. Crackables hakkındaki detaylar sınırlı olsa da, oyunu bitirmeyi başaran oyuncuların OnePlus 6T hakkında daha fazla bilgiye erişebileceği düşünülüyor.

Ancak bu ihtimalin de şu an için bir varsayımdan fazlası olmadığını belirtmek gerekiyor. Oyunu bitirenlere 6T hediye edilmesi de seçenekler arasında olsa da, bu da bir tahmin olmaktan öteye gidemiyor.

18 Eylül’den itibaren crackables.oneplus.com adresi üzerinden oyuna erişmek mümkün olacak. Crackables ve OnePlus 6T arasındaki ilişkin boyutu da oyunun yayınlanmasının ardından daha net biçimde anlaşılabilecek.

İLGİLİ HABERLER