Teknoloji

OnePlus 6T ilk ayındaki satış performansıyla OnePlus 6’ya fark attı

oneplus 6t

T-Mobile, bir süre önce abonelerinin OnePlus 6T‘ye iPhone Xs‘e kıyasla daha fazla ilgi gösterdiğini belirtmişti. Bu da OnePlus’ın yeni amiral gemisinin ABD’de gördüğü ilgi konusunda önemli bir ipucu vermişti. OnePlus tarafından açıklanan veriler ise OnePlus 6T etkisini çok daha somut biçimde gösteriyor.

PCMag sitesine konuşan OnePlus CEO’su Pete Lau, OnePlus 6T’nin ABD’deki ilk ay performansının OnePlus 6’ya kıyasla yüzde 249 oranında daha yüksek olduğunu belirtti. Bu durumda akıllı telefonun ülkede T-Mobile tarafından satılmasının önemli bir rol oynadığı düşünülüyor. Buna ek olarak, T-Mobile’ın 6T için ilk bir ayda yürüttüğü takas kampanyasının da telefona olan yoğun talepte etkili olduğuna dikkat çekiliyor.

OnePlus 6T’de 6.4 inçlik oldukça büyük bir ekran bulunuyor. Bu ekranın üst kısmında su damlası şeklinde bir çentik yer alıyor. Cam ve alüminyumun birleştiği bir kasaya sahip telefonun arka panelinde çift lensli bir kamera modülü yer alıyor. Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, ekrana entegre parmak izi tarayıcısı ve 3700 mAh kapasiteli pil de telefonun öne çıkan diğer özellikleri oluyor.

OnePlus 6T’nin 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı, 6 GB RAM ve 256 GB depolama alanı, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip üç farklı versiyonu bulunuyor. Dün tanıtılan ve yarın itibarıyla satışa çıkacak OnePlus 6T McLaren Edition ise kullanıcılara 10 GB RAM sunuyor.

İLGİLİ HABERLER