Teknoloji

OnePlus 7 sızıntısı OnePlus 6T ile benzer tasarımı, daha güçlü bileşenleri işaret ediyor

oneplus 7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus şimdiye kadar spot ışıklarını müstakbel amiral gemisinin “Pro” versiyonunun üstüne sabitlemiş durumda. OnePlus 7‘nin Pro versiyonu, telefonun içinden çıkan özel ön kamera mekanizması ve 90 Hz yenileme oranına sahip ekranıyla adından oldukça söz ettirecek gibi görünüyor. Suya dayanıklılık da telefonun özellikleri arasında bulunuyor. Şimdiye kadar pek konuşulmayan standart OnePlus 7 hakkındaki ilk somut sızıntılar da etrafta dolaşmaya başladı.

WinFuture tarafından paylaşılan görsellerde OnePlus 7’nin tasarım bakımından geçtiğimiz yıl tanıtılan OnePlus 6T’ye fazlasıyla benzeyeceği görülüyor. Su damlası şeklindeki ekran çentiği, ekrana entegre parmak izi tarayıcısı ve çift lensli arka kamera modülü, tasarımdaki benzerlikte öne çıkan ilk noktalar oluyor.

OnePlus’ın 6T modelinin tasarımını orijinal OnePlus 7’de de kullanması, şirketin enerjisinin büyük kısmını bu telefonun Pro versiyonuna yönlendirdiğini gösteriyor. Ancak tasarım benzerliği, OnePlus 7’nin bileşenlerinin de OnePlus 6T ile aynı olacağı anlamına gelmiyor. WinFuture sitesinin haberine göre, telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 855 işlemci bulunacak. Bu işlemciye 6 veya 8 GB RAM ile 128 veya 256 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

OnePlus 7’nin OnePlus 7 Pro ile aynı ana kameraya sahip olması bekleniyor. Sony’nin imzasını taşıyan f/1.8 diyafram genişlikli 48 megapiksel çözünürlüklü ana sensöre derinlik verisi toplayacak ikinci bir sensör eşlik edecek. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 3600 mAh kapasiteli pili sağlayacak.

OnePlus 7 Pro’nun fiyat etiketinde 700 doların üstünde bir rakamın yazması bekleniyor. Standart versiyonun fiyat etiketinde ise daha uygun bir rakamın yazmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Ortaya çıkan sızıntıların ve beklentilerin doğru olup olmadığını görmek için 14 Mayıs’ta düzenlenecek tanıtım etkinliğini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER