Teknoloji

OnePlus 7T Pro GSMA tarafından “2019’un en iyi telefonu” seçildi

oneplus 7t pro

Barselona’da düzenlenmesi gereken MWC 2020 koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilse de; etkinliğin düzenleyicisi GSM Birliği (GSMA), her yıl verdiği Küresel Mobil Ödülleri’ni bu yıl da sekiz dalda dağıttı. En önemli kategorilerden biri olan “2019’un en iyi akıllı telefonu” dalında ödülün sahibi OnePlus 7T Pro oldu.

7T Pro, geçtiğimiz ekim ayında özel McLaren versiyonuyla birlikte tanıtılmıştı. O dönemin en güçlü işlemcisi Qualcomm Snapdragon 855 Plus’ı taşıyan telefonda bu işlemciye 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor.

GSMA’nın seçici kurulu, OnePlus 7T Pro’nun 2019’un en iyi akıllı telefonu seçilmesini şu sözlerle açıkladı: “Sınıfının öncüsü işlemcisi, hızlı şarj süreleri ve mükemmel yazılımıyla teknolojik açıdan geçilmesi zor bir yerde duruyor. Uygun bir fiyatla satılan, dört başı mamur bir telefon. OnePlus da etkileyici ve başarılı pazar stratejisi nedeniyle ayrıca alkışı hak ediyor.”

OnePlus 7T Pro özellikle fiyatı ve pazarlama stratejisiyle GSMA’nın jürisini etkilemiş gibi görünüyor. OnePlus’ın 2020 model telefonlarının bu etkiyi sürdürüp sürdüremeyeceği ise önümüzdeki aylarda görülecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER