Teknoloji

OnePlus 7T Pro McLaren için F1 pilotlarından kutu açma videosu – Video

oneplus 7t pro mclaren edition

McLaren F1 takımının sponsorlarından biri olan OnePlus, son birkaç yıldır amiral gemisi telefonlarının “McLaren Edition” adı altında özel versiyonlarını üretiyor. Geçen hafta tanıtılan OnePlus 7T Pro modeli için de özel bir versiyon tasarlandı. Bu telefonun kutu açılışı için de F1 takımı tarafından özel bir video çekildi.

McLaren’in aşağıda izleyebileceğiniz videosunda, takımın pilotları Carlos Sainz Jr. ve Lando Norris bir masanın başında oturarak önlerindeki OnePlus 7T Pro McLaren Edition kutularının açılışını gerçekleştiriyor. İkili telefonun tasarımına ve parmak izi ekran okuyucusuna vurgu yapıyor. Aynı zamanda hızlı şarj teknolojisine de değindiklerini anlıyoruz.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition Özellikleri

OnePlus 7T Pro McLaren Edition’ın özellikler bakımından orijinal modelden farkı pek farkı bulunmuyor. 6.67 inç, 1440 x 3120 piksel çözünürlüklü HDR10+ ekran, Snapdragon 855 Plus işlemci, 256 GB dahili hafıza, 4085 mAh kapasiteli pil, 30W Warp hızlı şarj desteği mevcut. Bu modelde sadece 12 GB RAM seçeneği var.

Arka tarafta 48 megapiksel, f/1.6, optik görüntü sabitlemeli ana kameraya 8 megapiksel, f/2.4 telefoto ve 16 megapiksel f/2.2 ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor. 4K video kayıt özelliği mevcut. Motorlu açılır selfie kamerası ise 16 megapiksel çözünürlüğe sahip.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition modelinin kutusu, F1 takımının simgesel rengi olan papaya turuncusu kılıfla geliyor. Aynı zamanda şarj aletinde siyah ve turuncu renk dokunuşları mevcut. Tasarım açısından da takıma has bazı dokunuşlar mevcut durumda.

İLGİLİ HABERLER